Thursday, May 1, 2014

3 Months

Tiba2 rasa macam sedih pulak...

Padahal baru 3 bulan je berkawan. 

Kawan borak, kawan gosip, kawan pegi warung beli makanan, kawan makan, kawan pegi solat, kawan gelak,.. sebab kat department baru ni tak ramai kawan perempuan melayu... Ade 3 orang je... Masa pun 80% banyak kat tempat kerja... asyik2 mengadap muka orang2 tu je..... Maybe sebab tu rase 'attached' lebih kot... huhu

Tiba2 dia dah nak balik KL hari ni. For good.

Oh sedihnye...

Sobss.

Eh apesal ter-emo sangat nih.

Mungkin sebab perut lapar kot. Lalala. Sambung suap nasik goreng ke dalam mulut.


Dear you-know-who-you-are my dear friend,
Thanks for being part of my sweet memories for the first 3 month I'm in this department. Thanks for the laughters, the smiles and the happiness you carved on my lonely (and emo) heart while you were here. Thanks for being a good listener. Thanks for the peppero. Thanks for your never-ending smile. Thanks thanks thanks! 

Surely I'll miss you, your laugh and your smiles. 


Kesat air mata yang jatuh di hujung mata.

Eh apesal emo sangat ni. 

Maybe hormonal imbalance kot.

Senang je jadi perempuan. Just blame the hormone. Hahaha. 


'Tett tettt..' (whatsapp notification. lebih kurang la bunyik... )


"Nadia... kite tertinggal blender la..."

"Haha... okayy... nanti kite bawakkan balik KL.... :)"

"Haha..tq.... Blender tu hadiah kawen.... hehe thanks!"


See ya! =)





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...