Wednesday, September 4, 2013

Dah kawen yay! =D

Ha.... dah kawen yay!! =D

Alhamdulillah.... Alhamdulillah.. selesai semuanya.... Kawen jugak akhirnye budak yg salu emo sbb tgk kawan2 dia semua dah kawen dan beranak-pinak ni... ahahah.... =p

Tanggal 30 Ogos 2013, aku telah sah menjadi isteri kepada suamiku Md Ridza Alsyukri B. Ahmad... 


Sesudah Akad Nikah


Terima kasih suami ku kerana memilih diri yg tak seberapa dan banyak kelemahan ini... InsyaAllah saya akan cuba menjadi yang terbaik untuk awak. Hee. Semoga perkahwinan ini dapat sama2 membawa kita ke syurgaNya nanti... ameen... =)

Setinggi penghargaan buat semua yg terlibat... Mak, ayah, adik beradik, sanak saudara, sahabat handai, jiran tetangga & kawan2 mak yg tolong siapkan goody bag, tolong masak untuk jamuan majlis akad nikah, Kak Izan juru solek merangkap wedding planner hehe, The Kliker Photographers En. Iryma & En. Aizat (Reception), Aidil Dulbahri photographer (Nikah), Mak Ndak for the cookies, Makcik Marjuna for the gubahan hantaran dan semuanyelah yg tolong dari sekecik perkara hingga sebesar2nye.... tanpa kalian siapalah kami... Alhamdulillah...syukur Ya Allah atas nikmat kekeluargaan dan persahabatan ini...


31 Ogos... di atas singgahsana =)

Rasenye sampai sini dulula ye sharing kali ni, kerana masa yg tak mengizinkan. InsyaAllah kalau ade mase nanti aku detailkan lagi kisah kerja kawen ni... best jugak nak share kut2 tgh ade yg merancang tu nak survey2 ke kan... ha memang dah ade yg bertanya2 pun... hehe





Wassalam... 


p/s: Rinduu....rinduuu..... ohh..

4 comments:

Faariis said...

barakallahulakuma kak! semoga bercinta sampai ke sorga. :)

aiman_masri said...

Tahniah n barakallahulakuma akak nadia. Hebat tajuk posting.

Teena Tna said...

Tahniah sis & semoga kekal hingga ke syurga.
Insya Allah...

Ndea Anuar said...

Thanks Faariis, Aiman & Teena... Barakallahulakum =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...