Saturday, June 22, 2013

Nekad

Aku kat rumah skrg. Baru sampi pukul 4.30 pg td dengan adik aku umy.

Nekad gile nak balik tgh2 malam. Aku pun xtau apesal aku nekad sgt mcm ni. Salunye aku akan tido dl br blk.

Walaupun br abes keje kul 11.30mlm. Walaupun aku cuti sehari je arini. N ptg ni dah kene gerak blk ke muar blk. Uwaaaa xmooo!!

Tp maybe sbb cuti sehari je. Klu pg ni br nak gerak dr muar sure tghri br smpi. Pastu dah kene gerak blk. Xnak! Aku nak tido kat bilik kesayangan aku.. Se-malam pon jadila haha...

Mungkin jugak sbb dah tak tahan stress sgt ke kt sane.. Huu... Stress ke? Sape x stress... Tp bg aku lbh kpd penat la...penat.. Dahla xde tempat mengadu dan bermanja...Uuu.... 

Xngantuk ke? Ngantuk jagan cakapla. Tapi aku kalau drive laju ngantuk aku kurang atau kdg2 boleh hilang trus. Air livita air nescafe sume ade. Tp bile dah xtahan sgt tu, kitorg benti la tido kejap. Dah segar baru sambung blk perjalanan. Dont risk ur life!

Tapi syok jugak drift memalam jalan tgh kosong. Hehe

InsyaAllah mak n ayah nak berangkat menunaikan umrah hari isnin ni. Ha lagila aku nak blk jmpe diorg. Dahla xdpt nak gi anta kat airport nti...huu

Tapi smpi skrg aku xjumpe mak lagi pg ni sbb diorg pergi kursus umrah.. Adohai... Xpe dah nak blk dah tu.. Mak pegi shopping bebarang dia nak bawak gi sane nti.

Sedihnye xdpt hantar nanti. Kerana kerja! Uuu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...