Friday, April 19, 2013

Jeritan keramat

Semalam lbh kurang mase ni, aku tgh try nak masukkan branula kat sorang makcik schizo ni. Sepanjang kat wad branula dia banyak kali kena tukar dek keganasannye yg menggeliat ke sane sini...walaupun dah bandage, boleh jugak leaking tu..

Nak taknak kena masukkan jugak iv drip sebab dia poor oral intake...dehydrated plak tu..

First try xdpt. Menjerit2 makcik tu marahkan kitorg. Sebelum tu kawan2 yg lain dah try banyak kali pun xdpt gak. Dgn meronta2 menjerit2nye...

Last2 aku mntak kwn2 pegang die betul2. Dengan ucapan bismillah aku pun insert branula kaler pink kat tangan kiri dia laju2... Sekali die jerit "anak b**i!!" kuat2...terus dapat line tu.. ahaha..

p/s: nampaknye td branula dia dah bertukar ke tangan kanan plak.. adohai..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...