Wednesday, July 4, 2012

Allah...aku sangat takut...

Saat ini... jantung dan hati masih belum boleh duduk diam. Rasa thoracic cavity aku sempit semacam. Rama2 gajah dan kupu2 dlm perut juga masih belum keluar. Eczema (stressed induced) di tangan masih syg nak tinggalkan aku walaupun final pro exam sudah tamat semalam dan cream hydrocort aku dah kempis dah nak abes. Rakan2 seperjuangan tak putus2 menghantar soalan2 masing2 utk di-compile-kan buat tatapan junior di masa akan dtg. Namun aku x mampu nak mengarang cerita sedeh aku semalam kerana aku sangat33 risau sekarang. Bontot juga dah xboleh duduk diam. Lantaran  peristiwa yg sangat tragik dan menyayat hati. Beberapa orang teman serumah kelihatan sudah mula mengemas barang2 masuk dlm kotak untuk dibawa pulang. Namun aku belum ada kekuatan nak bungkus apa2 barang. Nak mula  iron baju pun aku stoned untuk beberapa saat tak tau kenapa. Mandi pun tersalah2 step aku. Jonah sangat. *to be continued.. after the result is released 3pm today... Allahuakbar. aku takut. aku nak balik rumah. serius, aku sangat takot. 


Hamba ini hanya mampu bertawakkal padaMu Ya Allah...... 

2 comments:

Ain bintu Amir said...

takot sbb nk tgu result kuar ke ndea? awat kecik nar font? aku pakai kanta pembesar bace. haha (propa sgt) :P

Ndea Anuar said...

ye ain... takut sgt smpai tulisan pun mencenonetkan diri.. haha but now alhamdulillah... i did it! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...