Monday, April 30, 2012

Ini entrey sedestress (sedey+stress)

Waaa tak tau la nak sedih ke nak happy ...


rasenye

^_^

jee..

tapi kat dalam ...

T  ____  T

tapi sanye memang

T_______T

pon!






Waaaa... sabar2... sume ni ujian...


Jua kifarah dosa2yang lalu mungkin T___________________________T


Doa banyak2 padaNya....


Dia Maha Tahu bahawa apa yang kau perlu itu adalah lebih penting dari apa yang kau mahu
















ps1: time kasih selkom. makan duit org dah banyaakkkk tapi serbis hampeh!! penat tau 2x isi borang tapi fail! tensyen. (ok memangla baru 2x jee, tapi panjang dan makan byk mase waaa T_T)  dah la due date nye lusa. time kasseyyy! (Sabar2...*pat on the shoulder*)

ps2: aku saje je eja entry = entrey

ps3: rase nak menjerit atas bukit.. tapi celah mane nak cari bukit kat sini?? =_=''' (berzikir lebih baik dari menjerit2 *nanges*)

ps4: walaupun banyak emoticon T____T dlm entrey ini namun tiada setitis pun air mata tumpah malam ini. hoho!

ps5: perkara dalam ps1 takde kaitan dengan tajuk dan isi entrey ni... waa

ps6: Ape pun yang berlaku....saya (akan cuba untuk) redha. InsyaAllah..... Allah bersama orang2 yang sabar  =)

ps7: adapun aku makin merasakan selkom tak salah dalam perkara ps1. mungkin server website tu yang down. haih nasebbaek bukan isi borang kawen, kalu tak mau lagi stress wakaka

ps8: untuk yang belum tahu lagi, P/S stands for 'post script' =p

ps9: Wassalam......


1 comment:

Ain bintu Amir said...

ape? kawen?

hihihihih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...