Friday, November 25, 2011

Selamat kembali ke belog yang aku tak tau nak buat ape dengannye..

Kesian belog ni sebab dah lame aku abaikan. Dahla tiba2 bertukar tamplate putih bersih. Pastu ditinggalkan begitu saje. Takde dah list belog2 di kiri kanan mahu pun chatbox tempat org datang menyemak. 

Aku rase lebih tenang macam ni.. takdela semua benda aku nak tekan. asalkan ade link akan ku picit. pastu tah ke mana2 aku melilau, pergi tak kembali. Haha 

Biarlah begini. duduk je sini dediam. Takyah kacau orang lain. 

Dewasa ini malas sikit nak mengarang ayat2 kat sini. Tu yang abaikan je dulu blog ni. Dari before raya haji huru hara dengan psy posting (entry yg stress2 tu la). Pastu sambung dengan end psychiatric posting exam the week after raya haji. Dan skrg here I am, in the middle of Fiqh Issues & Ethic Posting. eh, Posting ke? boleh la harhar. Unibesiti aku ade posting ni. kau ade? 

Baru je start kelas isnin yg lepas, ari slase dah kene present seminar. maka kul 4 pagi la aku tido dek menyiapkan slide.. har2...tajuk seminar aku "Stem Cell Therapy and Using Human Embryo in Research and Therapy". rasenye aku present pagi tu dalam keadaan separuh sedar. maka janganla tanye ape2 aku pun tak pasti ape yg aku ingat huahua..... tugasan kedua plak role play iaitu pagi smalam. and the last will be debate. ade ssetengah orang dah setel dah ketiga2 mendalah ni. rilek ar pasni. aku punye debate next tuesday. tajuknye pasal using human subject in medical research. pening la bace declaration of helsinki tuh nanti la aku sambung bace hehe =D

course on fiqh issues n ethics ni akan berakhir minggu depan. ade exam ye ari jumaat, kene karang 2 essays pasal medical ethics plus fiqh issues in medical la off course.

oklah tu je nak tulis. (dasar pemalas). bawak2la tido, esok ade 3 semminar dari pagi sampai la ke petang.

















hai rindunye nak masuk ward. *tetibe*

6 comments:

Bintuhambali said...

katak puteh dok dalam ward?

Ndea said...

hah ape tu put?

Ain bintu Amir said...

all the best ndea! i know ur strong enaf to face all the obstacles bla3. ehehe :)

Ndea said...

hehehe obstacles oh ain... seronoknye cuti 3 ari ni... aku bleh bace ape aku nak bace dan tak bace ape yg patut aku bace hahahaha :p

Ain bintu Amir said...

enjoy ur holiday bebeh! ^_^

Ndea said...

tp holiday pun kene buat keje jugak ain huhuh *_*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...