Saturday, October 22, 2011

Taklarat nak pikir tajuk entry ni sebab otak aku penat

Aku penat

badan tak penat, tapi kepala otak rase sangat penat

macam baru lepas hekzam

aku nak tulis belog

tapi aku tak larat

so aku just tulis le ape yang aku larat

semalam main scrabble dengan TOuya yg berada di temerloh. ye.. scrabble online la kan zaman canggeh ni... pastu siang tadi main kat faculty. ceh bunyi cam hebat sgt je padahal kalah awal2. setakat semifinal je la tempat aku, memang xpenah lebih daru tu kat memane pon wahaha

yang klaka nye hari ni memang aku redah je..pagi tadi pegi fakulti tumpang keta junior, nabihah (adik nisreen,tp aku selalu terpanggil nabihah ni nisreen sebab rupa dan gaya dan segala2nya dorg ni cam nak dekat same haha). sampai sane memang la cam anak terbiar aku kesorangan naseb baek nabihah sidu sudi teman aku gi daftar, pastu aku jumpe najdah, so lepak dengan najdah dan kawan2nye..nadia & zahrah dari faculty gigi prektis2 sket maen scrabble sesambil study2 word2 dalam dictionary... dan siang tadi juge baru kenal wajah2 adek2 junior yg sangat ramai aku tak pernah lihat mereka....dan juge berkenalan dengan nora junior dari sambest yg juge faculty gigi, dah 2nd year pon die aku baru jumpe tadi T__T patutla selama ni tengok muke macam familiar....huahua junior sekolah rupenye...salah sorang pelawat senyap belog haku ni huahua thanks nora krn sudi tegur akak =)

eh terberenti tulis kejap, maen scrabble 2 round lagi tadi harhar

eh aku lupe la aku penat

laenkali je la sambung tulis

takleh nak pikir ape dah

@_@

ok la bye.

tapi seronok la hari ni jumpe ramai orang

dan dapat kawan2 baru di kalangan adek2 junior, lol

dah nak pencen baru nak kenal junior agagagaga =D

ni la dunia kau masuk tak kenal orang

melaenkan buku2, kertas2 nota

dan 

kengkawan sekelas kau 43 orang muke yg same hari2 harharharharhar

dan best lah diorang sangat sporting

kan aku dah cakap aritu jangan label2 orang sesuke ati

lagi2 kalau tak kenal, lagi la tak betul

diorang ok je, peramah dan boleh kongsi cerite memacam

rugi tak de peluang kenal dari awal.

ok bye
kali ni bebetul.bye. 

haaaaaaa penat!

pi TIDO!

=ppppppppppppp 





I love number '21'
...just only for one reason =)

3 comments:

nora said...

haha. kak, sebelum ni pernah je nmpak akk, nk tegur..tp mcm segan-segan-cuak pulak..yela, masih ingat2 lagi akk kp biro disiplin dulu..:D

nice to meet u again kak nadia :)

Shazwani Adnan said...

bila nak jumpa aku plak? :P

Ndea said...

Nora - hahaha yeke alahai jgn la mcm tu... akak ni mmg tak kuat ingatan...tak bape ingat adek2 junior dulu2... hehe =) nice to meet u too...pasni klu jumpe tegur lg okeh =D

Wani - yes da dapat jumpe ko petang tadi =D pasni setiap ujung bulan sure aku carik ko, lol

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...