Friday, October 14, 2011

Entry emo yg tak penting untuk di baca

Huhu emo nye perasaan aku petang ni.... klu boleh bedah 'hati' tu rasenye macam rojak dah sume prasaan2 tu bercampur baur.

Happy dah abes ENT
tapi Sedih xdpt jwb soklan mcq td susaahhh gileeee
short case pg td pon bongok gakla aku jawab awal2 tuhhh
Geram dgn penulis surat layang yg stupid dan menyakitkan hatidekan kesayangan kitorg itu huhu
lame dah tau tapi mase tu malas nak
Sakit Hati tp bile dengar directly dari dato td geram bertimpa2 plak
nape la anak2 skrang ni tak boleh susah siket ke
senior2 dulu lagi la banyak kekurangan tapi diorg rilek je
cemerlang lagi tu...
macam2 la manusia ni...
Seronok dapat rase kicking baby dalam perot kinah td!!! wahaha =D
Kesian dan Sedih dgr berita ibu kpd sorg sahabat yg sedang sakit di hospital =(
kesian diorang sekeluarga...
Gembireee nak balak umah malam ni my dad will pick me after maghrib atau isya' kang hehe ^^
Cuak kot nak start psychiatry next week...sume mendalah yg blaja dulu dah xbape ingat hua2
ok sile bukak balek buku DSM itu ye... dan selongkar kotak khazanah untuk mencari nota2 lame.
dan disamping itu aku jugak Kecewa dengan diri sendiri yg slalu study last menet.... *sigh*


Ape pun aku bersyukur dengan ape yg aku ade hari ini..
Syukur Ya Allah..

ok tu je sekian bye =D





No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...