Thursday, September 22, 2011

Ohhoii menjunam jugak akhernye...


Today spot gold, 22 sept 2011 pukul 9.37pm bersamaan 9.39am waktu new york..... Sejak mei aritu memang mencanak2 naik...aku just jeling2 je kat Kitco.com ni, tapi kali ni nak capture jugak selai gamba chart spot gold ni. 

Akhernye menjunam jugak turun...... (klik untuk tumbesaran)

4 comments:

Shazwani Adnan said...

jom beli gold. aku tgh plan nk manjakn diri dgn emas ni. belum terasa lagi nak beli gold bar. makin lama nanti, makin naik harga emas. entah2 time2 aku nak kahwin nnt, mencanak naik! huhu

Ndea said...

Hehe dah beli lame dah wani... skrg aku tgh berharap die tak mencanak2 sangat naik sebab nak tambah lg suatu hari nanti insyaAllah ;)

Shazwani Adnan said...

waah. bagusnya ko. ni nak kumpul la ni.

Ndea said...

huahua tp siket je pun snanye =p eh wani cpt beli smentare tgh turun ni!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...