Saturday, May 7, 2011

Wow minggu ni aku sangat sosial

Wahaha. Salu tidoo je kan kat rumah. Tapi minggu ini tidak. Pagi kuar sampai malam sampai esok paginye, eh esok petang nye, baru balek rumah pastu kuar balek malamnye dan balek esok malamnye. Wahaha.

Fuhhh esok sabtu. Kononnye dah habes la cerite. Tapi takdela fuhh sangat sebab esok pun ade perjalanan yg agak panjang jua, pagi sampai malam. Dan esok jua aku akan mengkidnap sorang laki budok hehehe





Isnin hari yang takde pape sangat

Ok Macam biase la duduk rumah je makan tido. Tak elok membuang masa. Baik tido untuk menjana tenaga untuk hari2 akan datang.


Selasa baru dapat kereta

Iaitu kereta abg aku la, bukan kereta aku. Pagi2 aku bangun, hantar abang pergi rumah bos dia kat Damansara Height sebab die nak bertolak ke Kuching pagi tu pukul 11 naik kapal terbang. Wow rumah bos die cantik gileee macam yg salu tgk dalam drama2 tuh kan. Ade kolam ikan air terjun kolam renang. Whoa.. time tu baru aku paham kenapa org kaya2 suka buat pagar tinggi macam tembok China, rupenye sebab ade kolam renang wakaka punye la naif aku ni.

Lepas tu balek rumah ambik mak, bawak mak gi buat appointment kat spital Selayang. Hospital yg paling susah dapat parking dalam dunia. Wahaha Jangan la aku kena campak kat sini nanti. Korang kena campak takpe.

Pastu bawak mak pegi beli barang. Dating2 ngan mak, makan2, borak2, alalala sweet gitu.. Bincang topik hangat masa kini, if-only-you--know-what-it-is, wakaka! =D =D =D


Ok saya ngaku saya kidnap pengantin baru pd hari ke4 beliau jadi isteri orang

Hahaha. Rabu plak pergi Nilai dengan pengantin baru. Buat julung2 kalinye Cik Puan pengantin baru takpayah drivekan kawan die ni...sebab kali ni dia pulak jadi PA aku Haha. Pastu bawak la dia pergi jumpa buah hati pengarang jantongnye yg baru abes exam tu kat Nilai, dan makan2 di situ. Ok cerita tamat... kite tengok2 gambar je lah ye oke hehe =D (teknik men'divert'kan perhatian pembaca)


Sebelum kena culik

Berposing bersama penculik

Dipulangkan sekejap kpd tuan puteranya

Balek dari Nilai kitorg pergi meraikan Syafina dengan menonton Thor. Raikan ape tah ye, tapi macam raikan la rasenye. Oh raikan dia yg penat bekerja kot. Haha. Sukati je aku ni. Thor tu klaka jugak ceritenye, pastu ade la unsur2 illuminati2 sket cam bapak Thor iaitu Odinson Allfather yg bermata satu. Haha obvious sangat. Sudahla malas aku nak layan. 

Pastu hantar tuan puteri yg kena kidnap tadi balek rumah die, dengan aku2 skali terbalek kat situ... Mase tu dah nak pukul 11pm dah pun, Mak pun kate takyah la balek memalam. Esok pagi baru balek rumah. Huahua. 

Khames

Ok balek rumah, bunyi macam baik dan menginsafkan. Tapi on the way balek dah plan lagi satu outing dengan Eija. Ahaha. Oh bukan nak berhuha sangat, just nak blanje sempena besday dia aritu yang jatuh pada waktu memasing tengah bizi dengan exam2 dan kerja2 memasing. Kesian die dah nanges teresak2 di hujung talian. Tulah, bizi sangat minah tu. Itu pun dia tengah siap2 nak keluar pergi print poster ke ape ntah kat UIA Gombak. Aku call pasal benda lain, lain pulak jadinye. Haha. Tapi turned out, outing dengan Eija diisi dengan aktiviti2 kemanusiaan yang bagus2 ye Alhamdulillah.


dengan minah arab


Suke lukisan2 ni! - kat luar bilik eija kuikui


Oh okla rasenye nanti aku sambung la cerita ni besok2. Dengan wajah2 lain pulak asik2 gamba sakinaaaahhhh aje! :ppp

Ok bye!



Ndeanuar

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...