Monday, May 9, 2011

Happy Happy Day to My Mak! =)

Assalamualaikum!

Selamat Hari Ibu
Haha honestly cakap family kitorg no so mother's-day sangat. Keterujaan nak sambut hari ibu tu kami tak jadikan tradisi. Stakat wish2 tu ade la. (tapi aku mcm ade plan sumthing ngan ayah smalam hehehehe sshhh)

Hari Ibu semalam pun aku tak blanje mak, dah belanje minggu lepas, hehe. Sebab setiap hari adalah hari ibu kan, so tak payah tunggu hari2 tertentu untok buat apape yg special untuk ibu2 kite =) tp semalam aku masak! whoahahaha boleyla mak cuti sehari hehehe

Sanye tak buleh nak menaip lelame ni, nak kena kluar bawak Rafiq jumpe dentist. Ok, let the pictures tell the story.. Sooo....this is.... the queen of my heart

mak pandai posing =D








Ade muke mak tak? ade tak? org kate aku ikut muke ayaaahhh aaaaaa nak muke mak jugak 

anak2 yg slalu buat mak pening kepaleeee hehehe


Ayah & Mak. Obviously aku ikut size mak la kan haha


mak suke kameraaa haha

ala gamba ni gelap, dah lewat petang

Okay rafiq pun dah biseng! hahahaha chiowww


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...