Friday, February 4, 2011

Ya Allah, temukanlah jodoh yang baik buat kawan2 aku.

First time aku punye air mata bergenang dengar cerita org putuskan hubungan. Before ni dgr mcm xde perasaan. Ha yela, a couple yg aku mmg look forward for their solemnization. Sangat secocok, dan memang terbaik. Dan tak seperti hubungan percintaan org lain yg penah aku kenal.


Mars always needs moms. Ahha.


"Weh, jangan la nanges..," dem, die prasan kolam mata aku way before I notice it myself. hahaha. Ko la punye pasal aku sebak ok.

Namun semua orang ade sebab tersendiri. Mungkin itu yang terbaik setelah sekian lama dia berusaha. Setelah mendengar penjelasannye, yeah, ade betulnye katamu itu. Takpe2, aku doakan jodoh korang berpanjangan. Doakan. Dan usahakan hahahaha. Dan kepada Si Teruna, sile berusaha gigih! To my dear freind, anggap je aku tak percaya dengan cerita yg kau beritahu aku tu... hahahaha.....


Iklan. Shrek and Fiona's wedding. Kiut okeh!..check this out Here!


Kepada kawan yg sorg lagi, be strong. Sesungguhnye ujian yg menimpa kau itu memang berat. Tapi Allah tahu kau kuat nak hadapi. Berdoalah, jangan henti berdoa... Aku jua doakan yg terbaik untuk kau dan dia.







Enz:
o Sudah tamat 8 minggu psikiatri yang menghiburkan (berkenalan & berborak dgn pesakit2 dlm wad), dan menyesakkan kepala (banyak krisis) jua memenatkan badan (berulang alik Ampang-HUKM-HKL dan Temerloh). But I do enjoy PSY posting =))
o Esok akan bertolak ke Tapah dengan Fina & Wani, ditemani mak & ayah. Bakal berkampung kat sana selama 4 minggu.... weehooo!





p.s: oh dah pandai buat 'nota kaki' baru........ :p

4 comments:

azaHmaeL said...

aku hanya mampu mengaminkan

Ndea said...

=) Ameenn...

alchemy said...

Semoga jodoh yang cocok buatmu hadir dalam hidupmu cepat sikit~ Aamiinn~~~ he3

Ndea said...

Mad - Ameennn =) kamu juga..wishing u all the best! Thanks..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...