Saturday, January 29, 2011

Slalu pg2 mesti wall pesbuk penuh dgn post2 kwn2 dr timur tengah (dorg maen pesbuk mse org mlysia dh tido). skrg dah xde.. terputus hubungan. huhu. kesian.

Oh warga Psy HoSHAS sgt prihatin dan baik hati.... first time tgk MA (pembantu perubatan) ngan sister (ketua jururawat) bekerjasama arrange clinical exam kitorg =_= terharu tak terkata. Siap bagi briefing lagi. Aku jugak yg malas2 lg. Tak reti bahase!

Nak tulis satu entry plizz. Satu je pastu nti sy study. Shhh. jgn ckp kuat2.

Sanye takde cerite hape pun. Otak cramp dgn dadah2 cocaine ganja marijuana  alkohol skizo kemurungan mood bercelaru kecelaruan personality penderaan kanak-kanak yang still tunggang langgang lg, sebutir duk sane, sebutir duk sini. Klu boleh usha tgk otak aku msti xubah mcm bilik kecik aku kat pndan mewah, bilik simpanan bebarang terpakai, cramp mcm stor. Semua benda berjemaah tidur bersama2 atas katil rumet yg ditinggalkan. Huahuahuahuahuahahaha. Nadia, gelak ni x agak senonoh la.

Ape kabar la kawan2 kt egypt. Dpt ke dorg makan. Bleh ke diorg study. Buleh ke dorg sms awek2 dorg kat malaysia atau negara lain. Ehem. Nak chat dah tak bleh. Tgk dlm Aljazeera live stream malam tadi, dorg siap berpesta membakar van polis. Pastu berposing2 kat van terbakar tu. Tapi xbleh upoload kat pesbukk huahua =pp First time tgk polis2 yg kena halau dengan perusuh2 yg bapak ramai giler. Pat ploh ribu orang turun, kate pengulas berdialek British tersebut, siap ade "pockets of them" - maksudnye tetibe je makin ramai n makin ramai tah dr mane muncol. Pastu dia tayang ape yg ade kat TV egypt, and  compare dgn ape yg dorg kamera dpt rakam. Sebelah tnjuk huru hara dgn van terbakar, sebelah lg tunjuk pemandangan yg aman damai, kereta mengalir tenang di jalan raya, a few miles away from that riot took place. "They aren't showing the real situation over there," Katenye lah. Haih. Exaggerate tol dorg ni. Ape2 je la labu.


Ni la arab sejati, brutal. Telus dan tulus menyatakan ape terbuku di benak hati.

Melaung2 atah lori bomba. Lu ada bran? [Sumber]



Okay aku nak exam isnin.

Ekzem hall. Tipu. Isnin ni aku exam kat spital la, bukan kat fakulti. Haha.


Buat Faz dan bakal suaminye encik Ahmad Akmal, selamat pengantin baru esok ^___________^ ......
Sorry aku tak dpt pegi T_________________T sedeyyy.... tssskkkk......



Ok dah berambus, gi study balik.

7 comments:

alchemy said...

alorh~ syahdunye ayat last tu... hehehehe xpe2, nnt insyaAllah aku post pic2 faz and aku tag ko sekali buat tatapan dirimu yg sedang di medan perjuangan peperiksaan. hahaha~~~ dont cry, fly high~~~ haha~~

Ain bintu Amir said...

huhuhu...ko ade exam eh ndea dats y tak dpt g?

btw aku tgk brite nightline tv3 td, ade warouq dalam tu.. hope our frens there selamat sejahtera hendaknye rite. dasat tol bile negara start bergolak ni :(

Ndea said...

mad - ahhh aku tak mahu! tssskk... T-T doakan aku berjaya yah! tq

ain - aah...sebab tulah... huwaa.. ain makan2 tu sile ingat2 kat aku ye nti. mintakkan goody bag utk aku satu! hahaha

oh ape waroq buat dlm tb3? die bg ulasan berita kat sne ke? haaaah

Ain bintu Amir said...

hahaha ;D
ala patot ko meset aku mintak goody bag ler.. ade satu je ni skg. tehehe :P

ha r, die bgtau current situation kt mesir skg cane..

diLa said...

gudluck 4 ur cik ndea!:)
eh awat gerun sgt kt sane? cuak lak ai

Ndea said...

ain - halaaaa rugi x meset ko. aku kol cekpah je mse die otw gi klang smalam, tp xtaula die snggup ke x menebalkan muke utk mintak goody bag utk aku hahahahaha xpela aku tggu goody bag dr ko je la ain hahah

ohh aku dh tgk dh video tu kuikui makin naikla saham waroq pasni tp siyes dow keadaan kat sstngah tmpt kat sne mnggerunkan

Ndea said...

kakLa - ohh thankyou kakLa... =) haha. aah skrg kan dah bape ari org2 mesir meroyan, sbb marah kat husni mubarak yg xmo turun2 takhta dh tigeplo tahun, tp rakyat still miskin xde keje sume.. marah yg dipendam berpuluh2 tahun... cube tgk link aljazeera yg kite bg tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...