Sunday, July 4, 2010

tajuknye ada di hujung entry

ok aq tau... design baru ni nampak serabut. ok. u dont have to tell..haha.... tp biarla.. skali skale... ;p

maka ade lagi 2 minggu nak end posting exam utk Paediatric posting....posting kanak2..hoih...

paeds ni bukan sebarang posting..it's a combination of medical + surgery + obstetric + family health + community health....then come the PAEDIATRIC POSTING.....huwa...kne revise semua benda balek...

Neonatal Jaundice a.k.a budak kuning adalah tajuk paling  famous dalam paeds.

Bygkanla otak yg dah sebulan lebih ber'honeymoon' kat klinik utk GP posting, then 2 bulan lebih ber'cuti2  Malaysia' kat Tampin mase Community health posting (mac-april),  then cuti plak sebulan lg kat rumah....tup2 dah kne bukak balek segala mendalah medicine dalam kepala yg dah berkarat nih. mmg susah. erkk. memang. susah. mcm dah tak ingat apape. macam kne ulang masuk 4th year balek. hahahahhaha.


tula mase cuti taknak study.padanmuke! (title for this entry)

ok sampai di sini dulu entry bertemakan padan-muke-aq buat kali ini.
sile study.


sekian :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...